phone-iconInformacje: +48 732 930 270, +48 511 290 712

Zapraszamy do newslettera !

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

Bardzo dziękujemy za wspaniałe wesele. Jesteśmy pod wrażeniem zarówno lokalu Vangelis jak i całej Obsługi wesela. Wszystko co zostało ustalone było wykonane, a nawet, ku naszemu zadowoleniu, znacznie więcej. Profesjonalnie, elegancko, a w dodatku bardzo miło. Polecamy każdemu. Duże, a nawet bardzo duże porcje smacznego jedzonka, szybka obsługa, miła atmosfera. Ten dzień był piękny i dziękujemy firmie "Weselmy się", że się do tego przyczyniła. Kasia i Tomek .
 
Dodane przez: Kasia i Tomek 25.12.2012
13 pazdziernika 2012 r. i Ja tam bylam , smacznie jadlam , troche piłam i swietnie sie bawiłam :) bardzo , bardzo polecam . Agata
 
Dodane przez: Agata
Firma usługowa "Weselmy się" była organizatorem mojego wesele - i z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę każdemu. Na początku znaleźliśmy stronę internetową - bez szału, ale są zdjęcia, przykładowe menu, orientacyjne ceny i kalendarz. Po telefonicznym umówieniu się na oglądanie sali i podjęciu wyboru ( polecam "Dolinę Owczar") rozmowa z właścicielem w biurze firmy. Pan bardzo miły sympatyczny, wszystko wytłumaczył, o wszystkim opowiedział i i umówił się z nami na spotkanie szczegółowe na 3 tyg przed planowaną uroczystością. trzeba było zostawić 2000zł zadatku. Na spotkaniu przed weselem dokonaliśmy wyboru menu, dekoracji, czasu podania rodzaju potraw. Właściciel był bardzo elastyczny i otwarty na propozycje, dzięki temu można było urządzić salę zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Nadmienię jeszcze że w cenie za osobą jest już wliczona dekoracja sali, napoje( woda, kawa herbata i określona ilość soków), ciasta, tort. Oczywiście chcąc dodatkowych atrakcji trzeba za wszytko dopłacać, ale oferta i tak jest godna uwagi. Najważniejszą zaletę jest tu jednak obsługa i jakość zaprezentowana na samym weselu. W czasie trwania imprezy nie można było się do niczego przyczepić - jedzenie było smaczne, cieple i wydawane bardzo sprawnie, kelnerki bardzo dobrze radziły sobie między stołami nadzorując ilość jedzenie i w razie potrzeby dokładając. Niczego nie brakowała, w każdej chwili można było poprosić o konkretną rzecz i szybko następowała realizacja. Po zakończonej zabawie Panie szybko zebrały wszystko co nadawało się do zebrania, spakowały w wygodne kartoniki i przygotowały do odbioru. Podsumowując byliśmy bardzo zadowoleni z usług świadczonych przez firmę "Weselmy się" i polecam ją każdej parze zastanawiającej się gdzie w okolicach Krakowa zorganizować ślub.
 
Dodane przez: karolina
Witamy :)
15.09.2012r odbyło się nasze wesele w sali w Dolinie Owczar.
Chcielibyśmy podziękować zespołowi i serdecznie polecić usługi firmy "weselmy się".
Przechodząc do konkretów:
--> Przystępne ceny - wszystko do uzgodnienia. Na uwagę zasługuje wielkie doświadczenie p.Pawła i jego trafne, cenne rady/uwagi dotyczące organizacji wesela
--> Profesjonalna obsługa - klasa w każdym calu, która najlepiej prezentowała się podczas krojenia tortu :)
--> Delikatny, przyjemny dla oka wystrój sali. Możliwość dostosowania kolorystyki wg upodobań.
--> Pyszne jedzenie. Pięknie podane, ogromne (naprawdę!) porcje.
--> Bezproblemowy kontakt z p.Pawłem, świetna organizacja przebiegu uroczystości. Słowem, wystarczy wszystko ustalić raz, a potem przyjść na swoje wesele i bawić się do rana bez problemów :)

Polecamy również zespół Singlee (http://www.singlee.com.pl/) oraz fotografów (sandra-kuba.pl).
Młody zespół i młoda para małżeńska fotografów również w tym wyjątkowym dla nas dniu spisała się na medal.

Jeśli ktoś wyrazi chęć, mogę przesłać mailowo zdjęcia sali, itp. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania :) mój mail: patrycja.mistal@gmail.com

Pozdrawiamy!
 
Dodane przez: Patrycja i Marcin
Witamy, dnia 20.10.2012 odbyło się nasze wesele! wybraliśmy salę Vangelis w Węgrzcach i to był strzał w dziesiątkę, polecamy wszystkim!!! jeśli ktoś szuka sali na wesele to polecamy właśnie tą salę idzcie i przekonajcie się sami !! a w skrócie jeżeli chodzi o szefa tej sali Pana Pawła to bardzo sympatyczny facet,do dogadania ,spełnił wszystkie nasze prośby, podpisywanie z nim umowy i przeprowadzenie rozmowy to czysta przyjemność. Jesteśmy bardzo zadowoleni z kelnerów każdy dbał o swój stolik, było czysto i wszystko świetnie podane. Na nasze prośby reagowali bardzo grzecznie i z uśmiechem ( a nie z łaską). Pani menedżer Karolina bardzo miła, wyrozumiała, odpowiedzialna za swoje obowiązki.Szef kuchni świetny, jedzenie rewelacyjne , duże porcje, nie do przejedzenia. Serdecznie polecamy ,czeka równiez kilka niespodzianek na was. my byliśmy zaskoczeni i bardzo nam się podobały!!!!
 
Dodane przez: Joanna i Przemysław
01.09.2012 r odbyło się nasze wesele w MAGDOT. Wystrój, powitanie, jedzenie , obsługa i miłe niespodzianki przeszły nasze najśmielsze oczekiwania.Wszystko było podpinane na ostatni guzik. Dzięki Pani Menadżer (Serdecznie pozdrawiamy) wiedzieliśmy wszystko co się dzieje na sali , wszystko było pod kontrolą (bo wiadomo Państwo Modzi w tym dniu , do niektórych rzeczy nie mają głowy).Obsługa bardzo miła, grzeczna, profesjonalna. A o jedzeniu nie wspomnę które było pyszne, pomijając już podanie obiadu w istnie restauratorskim stylu - GENIALNE. Ale jednak najlepsze z tego wszystkiego jest miła niespodzianka podczas krojenia tortu - SUPER.Gorąc polecam wybór firmy Weselmy się . Jest firmą godną polecenia. Gorąco pozdrawiam całą obsługę Panią Menadżer, Pana Pawła. Bardzo Państwu dziękuję za tak pięknie przygotowanie naszego wesela i tak mile spędzenie czas z Państwem podczas całej nocy weselnej . Agnieszka i Tomek.
 
Dodane przez: Agnieszka i Tomek
Anna i Robert :)
1.09.2012 to był nasz Najpiękniejszy dzień dzięki firmie WESELMY SIĘ
Cieszymy się ze wybraliśmy właśnie tą firmę Nasze przyjęcie odbyło się w Sali „Vangelis „ Węgrzce koło Krakowa.
Sala bardzo ładna - Śliczna dekoracja
Jedzenie – PYSZNE duże porcje, jedzenie podawane z klasą, goście byli zadowoleni (na pewno po weselu doszło im kilka kilogramów :) ) na stołach niczego nie brakowało , jesteśmy bardzo zadowolenia
Obsługa- pierwsza klasa , zorganizowana , bardzo miła a to dużo znaczy na weselu ,zawsze byli uśmiechnięci , OBSŁUGA PERFEKCYJNA :)
Organizacja – SUPER P. Paweł potrafi bardzo pomóc dać dobre rady Dziękujemy :)
Dziękujemy całemu zespołowi Weselmy się za miła atmosferę w tym szczególnym dla nas dniu ,dzięki wam dobrze się bawiliśmy i o nic się nie musieliśmy martwić.
DZIĘKUJEMY :) POZDRAWIAMY :) POLECAMY
 
Dodane przez: Anna i Robert
Z czystym sercem mogę polecić firmę "Weselmy się". 13 października w sali Vangelis na Węgrzcach odbyło się przyjęcie weselne mojej córki Kamilki. Wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem pięknego wyglądu sali, organizacji, profesjonalnej obsługi i menu. Smak posiłków i torta były niesamowite, a porcje tak ogromne, że każdy łasuch wyszedł z pełnym brzuchem i uśmiechem na ustach. Serdecznie pozdrawiam. Dorota- mama panny młodej.
 
Dodane przez: Dorota
Witam :-). Dnia 1.09.12 z Mężem mogliśmy uczcić nasz wspaniały dzień w sali na zaleczu ... A dzięki firmie weselmy się ten jeden z najbardziej wyjątkowych dni w życiu stał się jeszcze bardziej piękniejszy . Pan Paweł tak samo jak reszta zespołu postarali się o to żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik ... Goście byli wprost zachwyceni wystrojem jedzeniem i bardzo miła obsługa ... Bardzo profesjonalna firma i można polecić w 100% Więc pary które szukają sali w której naprawde będa czuć się wyjątkowo serdecznie polecamy !!!!!!!! W skali 1-10 całokształt firmy weselmy się oceniamy na 100 Pozdrawiamy
 
Dodane przez: Madzia i Rafał
Mieliśmy wesele 16.06.2012 w Owczarach i jesteśmy bardzo zadowoleni. Goście są zachwyceni salą, atmosferą, obsługą a także jedzeniem. Jedzenie było bardzo dobre, stoły się uginały od ilości jedzenia. Profesjonalna obsługa od a do z. Bardzo polecamy portal www.weselmysie.pl. a także tą salę. Pozdrawiam i dziękuje:) Patrycja i Marcin
 
Dodane przez: Patrycja i Marcin

<< Start W tył 1 2 3 4 5 W przód Ostatni>>

Strona 3 z 5
Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Promocja!!!

Kurs tańca dla narzeczony "www.PierwszyTaniec.pl"  Rabat 25%

Dekoracje świeżymi kwiatami "PRESTIGE"
Wartość pakietu 1.000,00zł. Cena od 1,00zł.

Profesjonalnym iluminacja światła ”OŚWIETLENIE LED”
Wartość pakietu 600,00zł. Cena od 1,00zł.

Samochód do ślubu "LIMUZYNA BMW"
Wartość pakietu 900,00zł. Cena od 1,00zł.

Polecamy również wysokiej jakości sprawdzone firmy z wieloletnim doświadczeniem, które są przez nas polecane i zawsze dają naszym klientom rabaty %