WeselmySie.pl

Zadzwoń lub napisz
tel+48 732 930 270 mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

WITAMY,
NASZE WESELE ODBYŁO SIĘ 7 WRZEŚNIA 2013r. W LOKALU DOLINA OWCZAR. DZIĘKUJEMY ZA ORGANIZACJĘ I WSPANIAŁĄ OBSŁUGĘ PRZEMIŁYM PANIOM. JESTEŚMY ZADOWOLENI I POLECAMY WSZYSTKIM USŁUGI FIRMY WESELMY SIĘ.
ANIA I BOGDAN
 
Dodane przez: Anna
Firma " Weselmy się" była organizatorem wesel dwóch naszych córek. Pierwsza córka wyszła za mąż 23 stycznia 2010 roku. Wesele odbyło się na sali Załęcze. Druga córka Ilona wyszła za mąż 22 czerwca 2013 roku a przyjęcie odbyło się na sali Vangelis. Z czystym sumieniem polecamy tą firmę każdemu. Same zalety: przystępne ceny, wspaniała profesjonalna obsługa, przepiękne wystroje sal, pyszne jedzenie, pięknie podane. Pan Paweł jest miłym, sympatycznym, spokojnym człowiekiem z którym mogliśmy się bez najmniejszego problemu dogadać w każdej kwestii. Wszystkie warunki umowy zostały spełnione.Czekały na nasze dzieci też zaskakujące niespodzianki.Polecamy w 100%!!!:)
 
Dodane przez: Alina i Tadeusz
Wszystkim szczerze polecamy!!!
Uważamy, że „Weselmy się” to jedna z najlepszych firm na rynku obsługujących różne okolicznościowe imprezy. Profesjonalna obsługa, rozsądne ceny, efektowny wystrój sal, bogata oferta a przede wszystkim życzliwi a zarazem konkretni ludzie, znający się na swojej profesji. Dowodem tego jest m.in. to, że wiele osób będących uczestnikami imprez organizowanych przez tę firmę korzysta później z jej usług. Doskonałym przykładem jest nasze wesele, po którym goście byli tak zachwyceni, że wiele par obecnych na naszym przyjęciu skorzystało z oferty firmy „Weselmy się” m.in. mój brat z obecną żoną, kuzynka z obecnym mężem i jeszcze jedna zakochana para, która wzięła ślub dwa lata temu, a wesele odbyło się w lokalu Na Załęczu w Krakowie. My też z ogromną sympatią powracamy do p. Pawła, który jest zarówno profesjonalistą, umiejącym fachowo doradzić, jak też przychylnym i życzliwym człowiekiem. Obecnie będziemy „weselić się” na imprezie z okazji chrztu naszego syna. Jesteśmy też przekonani, że to nie ostatnia impreza organizowana przez „Weselmy się”, w której uczestniczymy.
 
Dodane przez: Magda i Grzesiek
W dniu 13 kwietnia 2013 roku w sali weselnej Dolina Owczar miał miejsce najpiękniejszy dzień w naszym dotychczasowym życiu, chcielibyśmy bardzo podziękować Panu Pawłowi jak i całej obsłudze sali za wiele serca i zaangażowania jakie włożyli byśmy ten właśnie dzień zapamiętali już do końca życia. Zarówno Goście jak i My byliśmy pod wielkim wrażeniem kunsztu, z jakim dopracowane były wszystkie szczegóły naszego przyjęcia. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i obiecujemy, że jeszcze się spotkamy
 
Dodane przez: Angelika i Łukasz
Nasze wesele odbyło się 04.08.2012 w sali "Załęcze", wspominam z mężem i gośćmi jak było wspaniale.<br />
Goście mi do dziś mówią że na takim radosnym , pełnym energii i klimatu weselu nigdy nie byli. (jestem przekonana że to kwestia przytulnego wystroju sali Załęcze która tworzyła rodzinną atmosferę) <br />
Wszystkim polecam wesele z Panem Pawłem i ekipą "weselmy się" profesjonalni,kulturalni, uczciwi i radośni ludzie.Zaangażowanie pracowników, ich kultura osobista, szybkie eliminowanie problemów i oczywiście bezbłędne doradzanie przez Pana Pawła sprawiło że faktycznie był to najpiękniejszy dzień mojego życia. Warto było nadszarpnąć budżet na wszelkie dodatkowe opcje i przysmaki :D <br />
Było naprawdę pysznie.<br />
I mimo 33 stopniowego upału tego dnia wszystko się udało , a ekipie nie zabrakło uśmiechu i sił.<br />
Serdecznie Pozdrawiamy i DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ!!!!<br />
 
Dodane przez: Alina I Sebastian
"Szanowny Panie Pawle oraz Zespół obsługujący,

Nasza uroczystość 50-cio lecia małżeństwa, która odbyła sie w dniu 26.08.2012 roku w domu weselnym Owczary była dla nas oraz naszych Gości wspaniale zorganizowana - to nasza wdzieczność dla Pana. Sala i jej piękne dekoracje stołów były dla nas miłym zaskoczeniem. Rodzina była szczęśliwa, że w tak pięknej sali wszyscy sie spotykamy. Do dziś z radością wspominamy i składamy serdeczne podziękowania Zespołowi Obsługującemu przyjęcie za sparawną organizację i miłe atrakcje związane z przyjęciem. Oglądajac fotografie z rozrzewnieniem wspominamy sobie ten dzień. Aby Wam także powróciły miłe wspomnienia przesyłamy kilka fotografii z tej
uroczystości (przepraszamy za późne podziękowania)." Wdzięczni Marianna i Józef Gomuła
 
Dodane przez: Wdzięczni Marianna i Józef Gomuła
Bardzo dziękujemy za wspaniałe wesele. Jesteśmy pod wrażeniem zarówno lokalu Vangelis jak i całej Obsługi wesela. Wszystko co zostało ustalone było wykonane, a nawet, ku naszemu zadowoleniu, znacznie więcej. Profesjonalnie, elegancko, a w dodatku bardzo miło. Polecamy każdemu. Duże, a nawet bardzo duże porcje smacznego jedzonka, szybka obsługa, miła atmosfera. Ten dzień był piękny i dziękujemy firmie "Weselmy się", że się do tego przyczyniła. Kasia i Tomek .
 
Dodane przez: Kasia i Tomek 25.12.2012
13 pazdziernika 2012 r. i Ja tam bylam , smacznie jadlam , troche piłam i swietnie sie bawiłam :) bardzo , bardzo polecam . Agata
 
Dodane przez: Agata
Firma usługowa "Weselmy się" była organizatorem mojego wesele - i z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę każdemu. Na początku znaleźliśmy stronę internetową - bez szału, ale są zdjęcia, przykładowe menu, orientacyjne ceny i kalendarz. Po telefonicznym umówieniu się na oglądanie sali i podjęciu wyboru ( polecam "Dolinę Owczar") rozmowa z właścicielem w biurze firmy. Pan bardzo miły sympatyczny, wszystko wytłumaczył, o wszystkim opowiedział i i umówił się z nami na spotkanie szczegółowe na 3 tyg przed planowaną uroczystością. trzeba było zostawić 2000zł zadatku. Na spotkaniu przed weselem dokonaliśmy wyboru menu, dekoracji, czasu podania rodzaju potraw. Właściciel był bardzo elastyczny i otwarty na propozycje, dzięki temu można było urządzić salę zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Nadmienię jeszcze że w cenie za osobą jest już wliczona dekoracja sali, napoje( woda, kawa herbata i określona ilość soków), ciasta, tort. Oczywiście chcąc dodatkowych atrakcji trzeba za wszytko dopłacać, ale oferta i tak jest godna uwagi. Najważniejszą zaletę jest tu jednak obsługa i jakość zaprezentowana na samym weselu. W czasie trwania imprezy nie można było się do niczego przyczepić - jedzenie było smaczne, cieple i wydawane bardzo sprawnie, kelnerki bardzo dobrze radziły sobie między stołami nadzorując ilość jedzenie i w razie potrzeby dokładając. Niczego nie brakowała, w każdej chwili można było poprosić o konkretną rzecz i szybko następowała realizacja. Po zakończonej zabawie Panie szybko zebrały wszystko co nadawało się do zebrania, spakowały w wygodne kartoniki i przygotowały do odbioru. Podsumowując byliśmy bardzo zadowoleni z usług świadczonych przez firmę "Weselmy się" i polecam ją każdej parze zastanawiającej się gdzie w okolicach Krakowa zorganizować ślub.
 
Dodane przez: karolina
Witamy :)
15.09.2012r odbyło się nasze wesele w sali w Dolinie Owczar.
Chcielibyśmy podziękować zespołowi i serdecznie polecić usługi firmy "weselmy się".
Przechodząc do konkretów:
--> Przystępne ceny - wszystko do uzgodnienia. Na uwagę zasługuje wielkie doświadczenie p.Pawła i jego trafne, cenne rady/uwagi dotyczące organizacji wesela
--> Profesjonalna obsługa - klasa w każdym calu, która najlepiej prezentowała się podczas krojenia tortu :)
--> Delikatny, przyjemny dla oka wystrój sali. Możliwość dostosowania kolorystyki wg upodobań.
--> Pyszne jedzenie. Pięknie podane, ogromne (naprawdę!) porcje.
--> Bezproblemowy kontakt z p.Pawłem, świetna organizacja przebiegu uroczystości. Słowem, wystarczy wszystko ustalić raz, a potem przyjść na swoje wesele i bawić się do rana bez problemów :)

Polecamy również zespół Singlee (http://www.singlee.com.pl/) oraz fotografów (sandra-kuba.pl).
Młody zespół i młoda para małżeńska fotografów również w tym wyjątkowym dla nas dniu spisała się na medal.

Jeśli ktoś wyrazi chęć, mogę przesłać mailowo zdjęcia sali, itp. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania :) mój mail: patrycja.mistal@gmail.com

Pozdrawiamy!
 
Dodane przez: Patrycja i Marcin

<< Start W tył 1 2 3 4 5 6 W przód Ostatni>>

Strona 3 z 6


Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Opinie naszych Klientów