WeselmySie.pl

Zadzwoń lub napisz
tel+48 732 930 270 mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

Wszystkim szczerze polecamy!!!
Uważamy, że „Weselmy się” to jedna z najlepszych firm na rynku obsługujących różne okolicznościowe imprezy. Profesjonalna obsługa, rozsądne ceny, efektowny wystrój sal, bogata oferta a przede wszystkim życzliwi a zarazem konkretni ludzie, znający się na swojej profesji. Dowodem tego jest m.in. to, że wiele osób będących uczestnikami imprez organizowanych przez tę firmę korzysta później z jej usług. Doskonałym przykładem jest nasze wesele, po którym goście byli tak zachwyceni, że wiele par obecnych na naszym przyjęciu skorzystało z oferty firmy „Weselmy się” m.in. mój brat z obecną żoną, kuzynka z obecnym mężem i jeszcze jedna zakochana para, która wzięła ślub dwa lata temu, a wesele odbyło się w lokalu Na Załęczu w Krakowie. My też z ogromną sympatią powracamy do p. Pawła, który jest zarówno profesjonalistą, umiejącym fachowo doradzić, jak też przychylnym i życzliwym człowiekiem. Obecnie będziemy „weselić się” na imprezie z okazji chrztu naszego syna. Jesteśmy też przekonani, że to nie ostatnia impreza organizowana przez „Weselmy się”, w której uczestniczymy.
 
Dodane przez: Magda i Grzesiek
W dniu 13 kwietnia 2013 roku w sali weselnej Dolina Owczar miał miejsce najpiękniejszy dzień w naszym dotychczasowym życiu, chcielibyśmy bardzo podziękować Panu Pawłowi jak i całej obsłudze sali za wiele serca i zaangażowania jakie włożyli byśmy ten właśnie dzień zapamiętali już do końca życia. Zarówno Goście jak i My byliśmy pod wielkim wrażeniem kunsztu, z jakim dopracowane były wszystkie szczegóły naszego przyjęcia. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i obiecujemy, że jeszcze się spotkamy
 
Dodane przez: Angelika i Łukasz
Nasze wesele odbyło się 04.08.2012 w sali "Załęcze", wspominam z mężem i gośćmi jak było wspaniale.<br />
Goście mi do dziś mówią że na takim radosnym , pełnym energii i klimatu weselu nigdy nie byli. (jestem przekonana że to kwestia przytulnego wystroju sali Załęcze która tworzyła rodzinną atmosferę) <br />
Wszystkim polecam wesele z Panem Pawłem i ekipą "weselmy się" profesjonalni,kulturalni, uczciwi i radośni ludzie.Zaangażowanie pracowników, ich kultura osobista, szybkie eliminowanie problemów i oczywiście bezbłędne doradzanie przez Pana Pawła sprawiło że faktycznie był to najpiękniejszy dzień mojego życia. Warto było nadszarpnąć budżet na wszelkie dodatkowe opcje i przysmaki :D <br />
Było naprawdę pysznie.<br />
I mimo 33 stopniowego upału tego dnia wszystko się udało , a ekipie nie zabrakło uśmiechu i sił.<br />
Serdecznie Pozdrawiamy i DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ!!!!<br />
 
Dodane przez: Alina I Sebastian
"Szanowny Panie Pawle oraz Zespół obsługujący,

Nasza uroczystość 50-cio lecia małżeństwa, która odbyła sie w dniu 26.08.2012 roku w domu weselnym Owczary była dla nas oraz naszych Gości wspaniale zorganizowana - to nasza wdzieczność dla Pana. Sala i jej piękne dekoracje stołów były dla nas miłym zaskoczeniem. Rodzina była szczęśliwa, że w tak pięknej sali wszyscy sie spotykamy. Do dziś z radością wspominamy i składamy serdeczne podziękowania Zespołowi Obsługującemu przyjęcie za sparawną organizację i miłe atrakcje związane z przyjęciem. Oglądajac fotografie z rozrzewnieniem wspominamy sobie ten dzień. Aby Wam także powróciły miłe wspomnienia przesyłamy kilka fotografii z tej
uroczystości (przepraszamy za późne podziękowania)." Wdzięczni Marianna i Józef Gomuła
 
Dodane przez: Wdzięczni Marianna i Józef Gomuła
Bardzo dziękujemy za wspaniałe wesele. Jesteśmy pod wrażeniem zarówno lokalu Vangelis jak i całej Obsługi wesela. Wszystko co zostało ustalone było wykonane, a nawet, ku naszemu zadowoleniu, znacznie więcej. Profesjonalnie, elegancko, a w dodatku bardzo miło. Polecamy każdemu. Duże, a nawet bardzo duże porcje smacznego jedzonka, szybka obsługa, miła atmosfera. Ten dzień był piękny i dziękujemy firmie "Weselmy się", że się do tego przyczyniła. Kasia i Tomek .
 
Dodane przez: Kasia i Tomek 25.12.2012
13 pazdziernika 2012 r. i Ja tam bylam , smacznie jadlam , troche piłam i swietnie sie bawiłam :) bardzo , bardzo polecam . Agata
 
Dodane przez: Agata
Firma usługowa "Weselmy się" była organizatorem mojego wesele - i z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę każdemu. Na początku znaleźliśmy stronę internetową - bez szału, ale są zdjęcia, przykładowe menu, orientacyjne ceny i kalendarz. Po telefonicznym umówieniu się na oglądanie sali i podjęciu wyboru ( polecam "Dolinę Owczar") rozmowa z właścicielem w biurze firmy. Pan bardzo miły sympatyczny, wszystko wytłumaczył, o wszystkim opowiedział i i umówił się z nami na spotkanie szczegółowe na 3 tyg przed planowaną uroczystością. trzeba było zostawić 2000zł zadatku. Na spotkaniu przed weselem dokonaliśmy wyboru menu, dekoracji, czasu podania rodzaju potraw. Właściciel był bardzo elastyczny i otwarty na propozycje, dzięki temu można było urządzić salę zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Nadmienię jeszcze że w cenie za osobą jest już wliczona dekoracja sali, napoje( woda, kawa herbata i określona ilość soków), ciasta, tort. Oczywiście chcąc dodatkowych atrakcji trzeba za wszytko dopłacać, ale oferta i tak jest godna uwagi. Najważniejszą zaletę jest tu jednak obsługa i jakość zaprezentowana na samym weselu. W czasie trwania imprezy nie można było się do niczego przyczepić - jedzenie było smaczne, cieple i wydawane bardzo sprawnie, kelnerki bardzo dobrze radziły sobie między stołami nadzorując ilość jedzenie i w razie potrzeby dokładając. Niczego nie brakowała, w każdej chwili można było poprosić o konkretną rzecz i szybko następowała realizacja. Po zakończonej zabawie Panie szybko zebrały wszystko co nadawało się do zebrania, spakowały w wygodne kartoniki i przygotowały do odbioru. Podsumowując byliśmy bardzo zadowoleni z usług świadczonych przez firmę "Weselmy się" i polecam ją każdej parze zastanawiającej się gdzie w okolicach Krakowa zorganizować ślub.
 
Dodane przez: karolina
Witamy :)
15.09.2012r odbyło się nasze wesele w sali w Dolinie Owczar.
Chcielibyśmy podziękować zespołowi i serdecznie polecić usługi firmy "weselmy się".
Przechodząc do konkretów:
--> Przystępne ceny - wszystko do uzgodnienia. Na uwagę zasługuje wielkie doświadczenie p.Pawła i jego trafne, cenne rady/uwagi dotyczące organizacji wesela
--> Profesjonalna obsługa - klasa w każdym calu, która najlepiej prezentowała się podczas krojenia tortu :)
--> Delikatny, przyjemny dla oka wystrój sali. Możliwość dostosowania kolorystyki wg upodobań.
--> Pyszne jedzenie. Pięknie podane, ogromne (naprawdę!) porcje.
--> Bezproblemowy kontakt z p.Pawłem, świetna organizacja przebiegu uroczystości. Słowem, wystarczy wszystko ustalić raz, a potem przyjść na swoje wesele i bawić się do rana bez problemów :)

Polecamy również zespół Singlee (http://www.singlee.com.pl/) oraz fotografów (sandra-kuba.pl).
Młody zespół i młoda para małżeńska fotografów również w tym wyjątkowym dla nas dniu spisała się na medal.

Jeśli ktoś wyrazi chęć, mogę przesłać mailowo zdjęcia sali, itp. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania :) mój mail: patrycja.mistal@gmail.com

Pozdrawiamy!
 
Dodane przez: Patrycja i Marcin
Witamy, dnia 20.10.2012 odbyło się nasze wesele! wybraliśmy salę Vangelis w Węgrzcach i to był strzał w dziesiątkę, polecamy wszystkim!!! jeśli ktoś szuka sali na wesele to polecamy właśnie tą salę idzcie i przekonajcie się sami !! a w skrócie jeżeli chodzi o szefa tej sali Pana Pawła to bardzo sympatyczny facet,do dogadania ,spełnił wszystkie nasze prośby, podpisywanie z nim umowy i przeprowadzenie rozmowy to czysta przyjemność. Jesteśmy bardzo zadowoleni z kelnerów każdy dbał o swój stolik, było czysto i wszystko świetnie podane. Na nasze prośby reagowali bardzo grzecznie i z uśmiechem ( a nie z łaską). Pani menedżer Karolina bardzo miła, wyrozumiała, odpowiedzialna za swoje obowiązki.Szef kuchni świetny, jedzenie rewelacyjne , duże porcje, nie do przejedzenia. Serdecznie polecamy ,czeka równiez kilka niespodzianek na was. my byliśmy zaskoczeni i bardzo nam się podobały!!!!
 
Dodane przez: Joanna i Przemysław
01.09.2012 r odbyło się nasze wesele w MAGDOT. Wystrój, powitanie, jedzenie , obsługa i miłe niespodzianki przeszły nasze najśmielsze oczekiwania.Wszystko było podpinane na ostatni guzik. Dzięki Pani Menadżer (Serdecznie pozdrawiamy) wiedzieliśmy wszystko co się dzieje na sali , wszystko było pod kontrolą (bo wiadomo Państwo Modzi w tym dniu , do niektórych rzeczy nie mają głowy).Obsługa bardzo miła, grzeczna, profesjonalna. A o jedzeniu nie wspomnę które było pyszne, pomijając już podanie obiadu w istnie restauratorskim stylu - GENIALNE. Ale jednak najlepsze z tego wszystkiego jest miła niespodzianka podczas krojenia tortu - SUPER.Gorąc polecam wybór firmy Weselmy się . Jest firmą godną polecenia. Gorąco pozdrawiam całą obsługę Panią Menadżer, Pana Pawła. Bardzo Państwu dziękuję za tak pięknie przygotowanie naszego wesela i tak mile spędzenie czas z Państwem podczas całej nocy weselnej . Agnieszka i Tomek.
 
Dodane przez: Agnieszka i Tomek

<< Start W tył 1 2 3 4 5 W przód Ostatni>>

Strona 3 z 5


Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Opinie naszych Klientów