phone-iconZadzwoń !! +48 732 930 270 lub Napisz : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Zapraszamy do newslettera !

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

Wszystkim szczerze polecamy!!!
Uważamy, że „Weselmy się” to jedna z najlepszych firm na rynku obsługujących różne okolicznościowe imprezy. Profesjonalna obsługa, rozsądne ceny, efektowny wystrój sal, bogata oferta a przede wszystkim życzliwi a zarazem konkretni ludzie, znający się na swojej profesji. Dowodem tego jest m.in. to, że wiele osób będących uczestnikami imprez organizowanych przez tę firmę korzysta później z jej usług. Doskonałym przykładem jest nasze wesele, po którym goście byli tak zachwyceni, że wiele par obecnych na naszym przyjęciu skorzystało z oferty firmy „Weselmy się” m.in. mój brat z obecną żoną, kuzynka z obecnym mężem i jeszcze jedna zakochana para, która wzięła ślub dwa lata temu, a wesele odbyło się w lokalu Na Załęczu w Krakowie. My też z ogromną sympatią powracamy do p. Pawła, który jest zarówno profesjonalistą, umiejącym fachowo doradzić, jak też przychylnym i życzliwym człowiekiem. Obecnie będziemy „weselić się” na imprezie z okazji chrztu naszego syna. Jesteśmy też przekonani, że to nie ostatnia impreza organizowana przez „Weselmy się”, w której uczestniczymy.
 
Dodane przez: Magda i Grzesiek
W dniu 13 kwietnia 2013 roku w sali weselnej Dolina Owczar miał miejsce najpiękniejszy dzień w naszym dotychczasowym życiu, chcielibyśmy bardzo podziękować Panu Pawłowi jak i całej obsłudze sali za wiele serca i zaangażowania jakie włożyli byśmy ten właśnie dzień zapamiętali już do końca życia. Zarówno Goście jak i My byliśmy pod wielkim wrażeniem kunsztu, z jakim dopracowane były wszystkie szczegóły naszego przyjęcia. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i obiecujemy, że jeszcze się spotkamy
 
Dodane przez: Angelika i Łukasz
Nasze wesele odbyło się 04.08.2012 w sali "Załęcze", wspominam z mężem i gośćmi jak było wspaniale.<br />
Goście mi do dziś mówią że na takim radosnym , pełnym energii i klimatu weselu nigdy nie byli. (jestem przekonana że to kwestia przytulnego wystroju sali Załęcze która tworzyła rodzinną atmosferę) <br />
Wszystkim polecam wesele z Panem Pawłem i ekipą "weselmy się" profesjonalni,kulturalni, uczciwi i radośni ludzie.Zaangażowanie pracowników, ich kultura osobista, szybkie eliminowanie problemów i oczywiście bezbłędne doradzanie przez Pana Pawła sprawiło że faktycznie był to najpiękniejszy dzień mojego życia. Warto było nadszarpnąć budżet na wszelkie dodatkowe opcje i przysmaki :D <br />
Było naprawdę pysznie.<br />
I mimo 33 stopniowego upału tego dnia wszystko się udało , a ekipie nie zabrakło uśmiechu i sił.<br />
Serdecznie Pozdrawiamy i DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ!!!!<br />
 
Dodane przez: Alina I Sebastian
"Szanowny Panie Pawle oraz Zespół obsługujący,

Nasza uroczystość 50-cio lecia małżeństwa, która odbyła sie w dniu 26.08.2012 roku w domu weselnym Owczary była dla nas oraz naszych Gości wspaniale zorganizowana - to nasza wdzieczność dla Pana. Sala i jej piękne dekoracje stołów były dla nas miłym zaskoczeniem. Rodzina była szczęśliwa, że w tak pięknej sali wszyscy sie spotykamy. Do dziś z radością wspominamy i składamy serdeczne podziękowania Zespołowi Obsługującemu przyjęcie za sparawną organizację i miłe atrakcje związane z przyjęciem. Oglądajac fotografie z rozrzewnieniem wspominamy sobie ten dzień. Aby Wam także powróciły miłe wspomnienia przesyłamy kilka fotografii z tej
uroczystości (przepraszamy za późne podziękowania)." Wdzięczni Marianna i Józef Gomuła
 
Dodane przez: Wdzięczni Marianna i Józef Gomuła
Bardzo dziękujemy za wspaniałe wesele. Jesteśmy pod wrażeniem zarówno lokalu Vangelis jak i całej Obsługi wesela. Wszystko co zostało ustalone było wykonane, a nawet, ku naszemu zadowoleniu, znacznie więcej. Profesjonalnie, elegancko, a w dodatku bardzo miło. Polecamy każdemu. Duże, a nawet bardzo duże porcje smacznego jedzonka, szybka obsługa, miła atmosfera. Ten dzień był piękny i dziękujemy firmie "Weselmy się", że się do tego przyczyniła. Kasia i Tomek .
 
Dodane przez: Kasia i Tomek 25.12.2012
13 pazdziernika 2012 r. i Ja tam bylam , smacznie jadlam , troche piłam i swietnie sie bawiłam :) bardzo , bardzo polecam . Agata
 
Dodane przez: Agata
Firma usługowa "Weselmy się" była organizatorem mojego wesele - i z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę każdemu. Na początku znaleźliśmy stronę internetową - bez szału, ale są zdjęcia, przykładowe menu, orientacyjne ceny i kalendarz. Po telefonicznym umówieniu się na oglądanie sali i podjęciu wyboru ( polecam "Dolinę Owczar") rozmowa z właścicielem w biurze firmy. Pan bardzo miły sympatyczny, wszystko wytłumaczył, o wszystkim opowiedział i i umówił się z nami na spotkanie szczegółowe na 3 tyg przed planowaną uroczystością. trzeba było zostawić 2000zł zadatku. Na spotkaniu przed weselem dokonaliśmy wyboru menu, dekoracji, czasu podania rodzaju potraw. Właściciel był bardzo elastyczny i otwarty na propozycje, dzięki temu można było urządzić salę zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Nadmienię jeszcze że w cenie za osobą jest już wliczona dekoracja sali, napoje( woda, kawa herbata i określona ilość soków), ciasta, tort. Oczywiście chcąc dodatkowych atrakcji trzeba za wszytko dopłacać, ale oferta i tak jest godna uwagi. Najważniejszą zaletę jest tu jednak obsługa i jakość zaprezentowana na samym weselu. W czasie trwania imprezy nie można było się do niczego przyczepić - jedzenie było smaczne, cieple i wydawane bardzo sprawnie, kelnerki bardzo dobrze radziły sobie między stołami nadzorując ilość jedzenie i w razie potrzeby dokładając. Niczego nie brakowała, w każdej chwili można było poprosić o konkretną rzecz i szybko następowała realizacja. Po zakończonej zabawie Panie szybko zebrały wszystko co nadawało się do zebrania, spakowały w wygodne kartoniki i przygotowały do odbioru. Podsumowując byliśmy bardzo zadowoleni z usług świadczonych przez firmę "Weselmy się" i polecam ją każdej parze zastanawiającej się gdzie w okolicach Krakowa zorganizować ślub.
 
Dodane przez: karolina
Witamy :)
15.09.2012r odbyło się nasze wesele w sali w Dolinie Owczar.
Chcielibyśmy podziękować zespołowi i serdecznie polecić usługi firmy "weselmy się".
Przechodząc do konkretów:
--> Przystępne ceny - wszystko do uzgodnienia. Na uwagę zasługuje wielkie doświadczenie p.Pawła i jego trafne, cenne rady/uwagi dotyczące organizacji wesela
--> Profesjonalna obsługa - klasa w każdym calu, która najlepiej prezentowała się podczas krojenia tortu :)
--> Delikatny, przyjemny dla oka wystrój sali. Możliwość dostosowania kolorystyki wg upodobań.
--> Pyszne jedzenie. Pięknie podane, ogromne (naprawdę!) porcje.
--> Bezproblemowy kontakt z p.Pawłem, świetna organizacja przebiegu uroczystości. Słowem, wystarczy wszystko ustalić raz, a potem przyjść na swoje wesele i bawić się do rana bez problemów :)

Polecamy również zespół Singlee (http://www.singlee.com.pl/) oraz fotografów (sandra-kuba.pl).
Młody zespół i młoda para małżeńska fotografów również w tym wyjątkowym dla nas dniu spisała się na medal.

Jeśli ktoś wyrazi chęć, mogę przesłać mailowo zdjęcia sali, itp. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania :) mój mail: patrycja.mistal@gmail.com

Pozdrawiamy!
 
Dodane przez: Patrycja i Marcin
Witamy, dnia 20.10.2012 odbyło się nasze wesele! wybraliśmy salę Vangelis w Węgrzcach i to był strzał w dziesiątkę, polecamy wszystkim!!! jeśli ktoś szuka sali na wesele to polecamy właśnie tą salę idzcie i przekonajcie się sami !! a w skrócie jeżeli chodzi o szefa tej sali Pana Pawła to bardzo sympatyczny facet,do dogadania ,spełnił wszystkie nasze prośby, podpisywanie z nim umowy i przeprowadzenie rozmowy to czysta przyjemność. Jesteśmy bardzo zadowoleni z kelnerów każdy dbał o swój stolik, było czysto i wszystko świetnie podane. Na nasze prośby reagowali bardzo grzecznie i z uśmiechem ( a nie z łaską). Pani menedżer Karolina bardzo miła, wyrozumiała, odpowiedzialna za swoje obowiązki.Szef kuchni świetny, jedzenie rewelacyjne , duże porcje, nie do przejedzenia. Serdecznie polecamy ,czeka równiez kilka niespodzianek na was. my byliśmy zaskoczeni i bardzo nam się podobały!!!!
 
Dodane przez: Joanna i Przemysław
01.09.2012 r odbyło się nasze wesele w MAGDOT. Wystrój, powitanie, jedzenie , obsługa i miłe niespodzianki przeszły nasze najśmielsze oczekiwania.Wszystko było podpinane na ostatni guzik. Dzięki Pani Menadżer (Serdecznie pozdrawiamy) wiedzieliśmy wszystko co się dzieje na sali , wszystko było pod kontrolą (bo wiadomo Państwo Modzi w tym dniu , do niektórych rzeczy nie mają głowy).Obsługa bardzo miła, grzeczna, profesjonalna. A o jedzeniu nie wspomnę które było pyszne, pomijając już podanie obiadu w istnie restauratorskim stylu - GENIALNE. Ale jednak najlepsze z tego wszystkiego jest miła niespodzianka podczas krojenia tortu - SUPER.Gorąc polecam wybór firmy Weselmy się . Jest firmą godną polecenia. Gorąco pozdrawiam całą obsługę Panią Menadżer, Pana Pawła. Bardzo Państwu dziękuję za tak pięknie przygotowanie naszego wesela i tak mile spędzenie czas z Państwem podczas całej nocy weselnej . Agnieszka i Tomek.
 
Dodane przez: Agnieszka i Tomek

<< Start W tył 1 2 3 4 5 W przód Ostatni>>

Strona 3 z 5
Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Promocja!!!

Kursy nauki tańca towarzyskiego w firmie "www.PierwszyTaniec.pl" 

Dekoracje świeżymi kwiatami "PRESTIGE"
Wartość pakietu 1.000,00zł. Cena 500,00zł.

Profesjonalna iluminacja światła ”OŚWIETLENIE LED”
Wartość pakietu 600,00zł. Cena 300,00zł.

Samochód do ślubu "LIMUZYNA BMW"
Wartość pakietu 1.000,00zł. Cena 500,00zł.

Polecamy również wysokiej jakości sprawdzone firmy z wieloletnim doświadczeniem, które są przez nas polecane i zawsze dają naszym klientom rabaty %