phone-iconMasz pytania? +48 511 290 712

Chcesz wiedzieć co się u nas dzieje? Zapisz się do newslettera!

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

Bardzo dziękujemy za wspaniałe wesele. Jesteśmy pod wrażeniem zarówno lokalu Vangelis jak i całej Obsługi wesela. Wszystko co zostało ustalone było wykonane, a nawet, ku naszemu zadowoleniu, znacznie więcej. Profesjonalnie, elegancko, a w dodatku bardzo miło. Polecamy każdemu. Duże, a nawet bardzo duże porcje smacznego jedzonka, szybka obsługa, miła atmosfera. Ten dzień był piękny i dziękujemy firmie "Weselmy się", że się do tego przyczyniła. Kasia i Tomek .
 
Dodane przez: Kasia i Tomek 25.12.2012
13 pazdziernika 2012 r. i Ja tam bylam , smacznie jadlam , troche piłam i swietnie sie bawiłam :) bardzo , bardzo polecam . Agata
 
Dodane przez: Agata
Firma usługowa "Weselmy się" była organizatorem mojego wesele - i z czystym sumieniem mogę polecić tę firmę każdemu. Na początku znaleźliśmy stronę internetową - bez szału, ale są zdjęcia, przykładowe menu, orientacyjne ceny i kalendarz. Po telefonicznym umówieniu się na oglądanie sali i podjęciu wyboru ( polecam "Dolinę Owczar") rozmowa z właścicielem w biurze firmy. Pan bardzo miły sympatyczny, wszystko wytłumaczył, o wszystkim opowiedział i i umówił się z nami na spotkanie szczegółowe na 3 tyg przed planowaną uroczystością. trzeba było zostawić 2000zł zadatku. Na spotkaniu przed weselem dokonaliśmy wyboru menu, dekoracji, czasu podania rodzaju potraw. Właściciel był bardzo elastyczny i otwarty na propozycje, dzięki temu można było urządzić salę zgodnie z naszymi oczekiwaniami. Nadmienię jeszcze że w cenie za osobą jest już wliczona dekoracja sali, napoje( woda, kawa herbata i określona ilość soków), ciasta, tort. Oczywiście chcąc dodatkowych atrakcji trzeba za wszytko dopłacać, ale oferta i tak jest godna uwagi. Najważniejszą zaletę jest tu jednak obsługa i jakość zaprezentowana na samym weselu. W czasie trwania imprezy nie można było się do niczego przyczepić - jedzenie było smaczne, cieple i wydawane bardzo sprawnie, kelnerki bardzo dobrze radziły sobie między stołami nadzorując ilość jedzenie i w razie potrzeby dokładając. Niczego nie brakowała, w każdej chwili można było poprosić o konkretną rzecz i szybko następowała realizacja. Po zakończonej zabawie Panie szybko zebrały wszystko co nadawało się do zebrania, spakowały w wygodne kartoniki i przygotowały do odbioru. Podsumowując byliśmy bardzo zadowoleni z usług świadczonych przez firmę "Weselmy się" i polecam ją każdej parze zastanawiającej się gdzie w okolicach Krakowa zorganizować ślub.
 
Dodane przez: karolina
Witamy :)
15.09.2012r odbyło się nasze wesele w sali w Dolinie Owczar.
Chcielibyśmy podziękować zespołowi i serdecznie polecić usługi firmy "weselmy się".
Przechodząc do konkretów:
--> Przystępne ceny - wszystko do uzgodnienia. Na uwagę zasługuje wielkie doświadczenie p.Pawła i jego trafne, cenne rady/uwagi dotyczące organizacji wesela
--> Profesjonalna obsługa - klasa w każdym calu, która najlepiej prezentowała się podczas krojenia tortu :)
--> Delikatny, przyjemny dla oka wystrój sali. Możliwość dostosowania kolorystyki wg upodobań.
--> Pyszne jedzenie. Pięknie podane, ogromne (naprawdę!) porcje.
--> Bezproblemowy kontakt z p.Pawłem, świetna organizacja przebiegu uroczystości. Słowem, wystarczy wszystko ustalić raz, a potem przyjść na swoje wesele i bawić się do rana bez problemów :)

Polecamy również zespół Singlee (http://www.singlee.com.pl/) oraz fotografów (sandra-kuba.pl).
Młody zespół i młoda para małżeńska fotografów również w tym wyjątkowym dla nas dniu spisała się na medal.

Jeśli ktoś wyrazi chęć, mogę przesłać mailowo zdjęcia sali, itp. Chętnie odpowiemy na wszelkie pytania :) mój mail: patrycja.mistal@gmail.com

Pozdrawiamy!
 
Dodane przez: Patrycja i Marcin
Witamy, dnia 20.10.2012 odbyło się nasze wesele! wybraliśmy salę Vangelis w Węgrzcach i to był strzał w dziesiątkę, polecamy wszystkim!!! jeśli ktoś szuka sali na wesele to polecamy właśnie tą salę idzcie i przekonajcie się sami !! a w skrócie jeżeli chodzi o szefa tej sali Pana Pawła to bardzo sympatyczny facet,do dogadania ,spełnił wszystkie nasze prośby, podpisywanie z nim umowy i przeprowadzenie rozmowy to czysta przyjemność. Jesteśmy bardzo zadowoleni z kelnerów każdy dbał o swój stolik, było czysto i wszystko świetnie podane. Na nasze prośby reagowali bardzo grzecznie i z uśmiechem ( a nie z łaską). Pani menedżer Karolina bardzo miła, wyrozumiała, odpowiedzialna za swoje obowiązki.Szef kuchni świetny, jedzenie rewelacyjne , duże porcje, nie do przejedzenia. Serdecznie polecamy ,czeka równiez kilka niespodzianek na was. my byliśmy zaskoczeni i bardzo nam się podobały!!!!
 
Dodane przez: Joanna i Przemysław
01.09.2012 r odbyło się nasze wesele w MAGDOT. Wystrój, powitanie, jedzenie , obsługa i miłe niespodzianki przeszły nasze najśmielsze oczekiwania.Wszystko było podpinane na ostatni guzik. Dzięki Pani Menadżer (Serdecznie pozdrawiamy) wiedzieliśmy wszystko co się dzieje na sali , wszystko było pod kontrolą (bo wiadomo Państwo Modzi w tym dniu , do niektórych rzeczy nie mają głowy).Obsługa bardzo miła, grzeczna, profesjonalna. A o jedzeniu nie wspomnę które było pyszne, pomijając już podanie obiadu w istnie restauratorskim stylu - GENIALNE. Ale jednak najlepsze z tego wszystkiego jest miła niespodzianka podczas krojenia tortu - SUPER.Gorąc polecam wybór firmy Weselmy się . Jest firmą godną polecenia. Gorąco pozdrawiam całą obsługę Panią Menadżer, Pana Pawła. Bardzo Państwu dziękuję za tak pięknie przygotowanie naszego wesela i tak mile spędzenie czas z Państwem podczas całej nocy weselnej . Agnieszka i Tomek.
 
Dodane przez: Agnieszka i Tomek
Anna i Robert :)
1.09.2012 to był nasz Najpiękniejszy dzień dzięki firmie WESELMY SIĘ
Cieszymy się ze wybraliśmy właśnie tą firmę Nasze przyjęcie odbyło się w Sali „Vangelis „ Węgrzce koło Krakowa.
Sala bardzo ładna - Śliczna dekoracja
Jedzenie – PYSZNE duże porcje, jedzenie podawane z klasą, goście byli zadowoleni (na pewno po weselu doszło im kilka kilogramów :) ) na stołach niczego nie brakowało , jesteśmy bardzo zadowolenia
Obsługa- pierwsza klasa , zorganizowana , bardzo miła a to dużo znaczy na weselu ,zawsze byli uśmiechnięci , OBSŁUGA PERFEKCYJNA :)
Organizacja – SUPER P. Paweł potrafi bardzo pomóc dać dobre rady Dziękujemy :)
Dziękujemy całemu zespołowi Weselmy się za miła atmosferę w tym szczególnym dla nas dniu ,dzięki wam dobrze się bawiliśmy i o nic się nie musieliśmy martwić.
DZIĘKUJEMY :) POZDRAWIAMY :) POLECAMY
 
Dodane przez: Anna i Robert
Z czystym sercem mogę polecić firmę "Weselmy się". 13 października w sali Vangelis na Węgrzcach odbyło się przyjęcie weselne mojej córki Kamilki. Wszyscy byli pod ogromnym wrażeniem pięknego wyglądu sali, organizacji, profesjonalnej obsługi i menu. Smak posiłków i torta były niesamowite, a porcje tak ogromne, że każdy łasuch wyszedł z pełnym brzuchem i uśmiechem na ustach. Serdecznie pozdrawiam. Dorota- mama panny młodej.
 
Dodane przez: Dorota
Witam :-). Dnia 1.09.12 z Mężem mogliśmy uczcić nasz wspaniały dzień w sali na zaleczu ... A dzięki firmie weselmy się ten jeden z najbardziej wyjątkowych dni w życiu stał się jeszcze bardziej piękniejszy . Pan Paweł tak samo jak reszta zespołu postarali się o to żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik ... Goście byli wprost zachwyceni wystrojem jedzeniem i bardzo miła obsługa ... Bardzo profesjonalna firma i można polecić w 100% Więc pary które szukają sali w której naprawde będa czuć się wyjątkowo serdecznie polecamy !!!!!!!! W skali 1-10 całokształt firmy weselmy się oceniamy na 100 Pozdrawiamy
 
Dodane przez: Madzia i Rafał
Mieliśmy wesele 16.06.2012 w Owczarach i jesteśmy bardzo zadowoleni. Goście są zachwyceni salą, atmosferą, obsługą a także jedzeniem. Jedzenie było bardzo dobre, stoły się uginały od ilości jedzenia. Profesjonalna obsługa od a do z. Bardzo polecamy portal www.weselmysie.pl. a także tą salę. Pozdrawiam i dziękuje:) Patrycja i Marcin
 
Dodane przez: Patrycja i Marcin

<< Start W tył 1 2 3 4 5 W przód Ostatni>>

Strona 3 z 5
Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Promocja!!!

letnia promocja