phone-iconMasz pytania? +48 511 290 712

Chcesz wiedzieć co się u nas dzieje? Zapisz się do newslettera!

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

Zespole Weselmy Się dziekujemy Wam bardzo za zorganizowanie cudownego przyjecia weselnego. Ten dzien pozostanie w Naszej pamieci na zawsze zwlaszcza ze zostal on przygotowany profesjonalnie. Dania bardzo pyszne i bardzo duze posilki :))
Jeszcze raz z gory dziekujemy i gorco polecam wszystkim...
pozdrawiamy cala zaloge WESELMY SIE Pani Basi w szczeglnosci dziekujemy:)"
Ilona Półtorak
 
Dodane przez: Ilona Półtorak
14
"Bardzo chcielibyśmy podziękować CAŁEJ ekipie WESELMY SIĘ za zorganizowanie nam cudownego przyjęcia weselnego, które odbyło się 5 lipca 2014 roku w sali Vangelis. Jedzenie było pyszne, aż miło było odbierać telefony na drugi dzień od gości z opiniami " PIĘKNA SALA, PYSZNE JEDZENIE, PIĘKNY LOKAL I REWELACYJNA OBSŁUGA". Pani Karolino DZIĘKUJEMY Pani, Kochanym Panią Kelnerką oraz wspaniałemu Kucharzowi!!!:). Dziękujemy Panu Pawłowi za dopięcie wszystkiego na ostatni guzik. DZIĘKUJEMY ZA WSPANIAŁE PRZYJĘCIE:) POZDRAWIAMY I ŚCISKAMY:*"
 
Dodane przez: Paulina i Dariusz
"Pięknie dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia weselnego 09.08.2014 w sali Magdot. Nie jesteśmy w stanie opisać słowami wrażeń naszych i gości! Wszyscy byli zachwyceni! Obsługa pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Tutaj ogromne DZIĘKUJĘ dla Pani Pauliny Kot, która dwoiła się i troiła, aby o wszystko zadbać na sali jako menadżer oraz w roli Florystyki (kwiaty zapierały dech w piersiach:]). Nie mniej jesteśmy wdzięczni Panu Pawłowi, który uruchomił całe przygotowania, Szefowej kuchni, do której ślemy najlepsze opinie również od gości (wszystko było przepyszne!), a także DJowi! Gorąco polecamy Zespół ArtMuz! Pan Piotr Jędrych od pierwszych dźwięków zachwycał. Wyczucie, doświadczenie, poczucie humoru..moglibyśmy wychwalać godzinami razem z gośćmi. Nie było osoby, która nie chwaliła (i która nie narzekała na ból nóg, wszyscy non stop na parkiecie:D). Lepszego przyjęcia nie mogliśmy sobie wymarzyć! Wielkie podziękowania dla firmy Weselmy Się, będziemy polecać Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy!"
 
Dodane przez: Ala i Grzegorz
"Chcielibyśmy BARDZO podziękować za zorganizowanie wesela w sali Vangelis w Węgrzcach. Mieliśmy z mężem ślub 15 sierpnia - jak przyjechaliśmy po ceremonii, wszystko było przygotowane, sala była ślicznie przybrana, obsługa była postawiona w stan gotowości Jedzenie było pyszne, porcje były naprawdę spore - bardzo dużym powodzeniem cieszył się mix pierogów Z całego serca dziękujemy Panu Pawłowi - który zawsze chętnie odpowiadała na nasze pytania i służył pomocą, Pani Manager - ktora co chwilę do nas podchodziła, pytała czy wszystko w porządku, czy czegoś nie potrzebujemy oraz Paniom i Panom z Obsługi - dzięki ktorej wszystko było sprawnie podawane, w efektowny sposób. Jeszcze raz dziękujemy!!!:) Pozdrawiamy, K&K "
 
Dodane przez: Kasia i Kuba
Wesele na Załęczu 17 maja 2014 r. stało się dla nas niezapomnianym przeżyciem i wspaniałym wspomnieniem - firma Weselmy się stanęła na wysokości zadania, obsługa była bardzo sympatyczna, serdeczna i profesjonalna. Spełnili każdą naszą prośbę co do wystroju sali, potraw. Nie zabrakło jedzenia dla nikogo i jeszcze zostało - tak obficie nas obdarowali wszystkim! Wesele oceniamy na 6+ :D
 
Dodane przez: Iwona i Marcin
Witam . Dnia 1.09.12 z Mężem mogliśmy uczcić nasz wspaniały dzień w sali na zaleczu ... A dzięki firmie weselmy się ten jeden z najbardziej wyjątkowych dni w życiu stał się jeszcze bardziej piękniejszy . Pan Paweł tak samo jak reszta zespołu postarali się o to żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik ... Goście byli wprost zachwyceni wystrojem jedzeniem i bardzo miła obsługa ... Bardzo profesjonalna firma i można polecić w 100% Więc pary które szukają sali w której naprawde będa czuć się wyjątkowo serdecznie polecamy !!!!!!!! W skali 1-10 całokształt firmy weselmy się oceniamy na 100 Pozdrawiamy
 
Dodane przez: Maria i Rafał
Bardzo dziękujemy za organizację naszego przyjęcia weselnego, które odbyło się w sali Vangelis 7 wrzesnia 2013. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jedzenie przepyszne, a do tego baaaaardzo duże porcje. Ten dzień na długo zostanie w naszej pamięci dzięki zaangażowaniu Pana Pawła, Pani Menadżer oraz całej obsługi. Dziękujemy również za niespodziankę podczas krojenia tortu. Wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy.
Jeszcze raz wielkie DZIĘKI
Sylwia i Piotrek
 
Dodane przez: Sylwia i Piotrek
Bardzo dziękujemy za zorganizowanie niezapomnianego przyjęcia weselnego. Wszystko, zupełnie wszystko zostało zrealizowane na najwyższym poziomie zarówno podczas rozmów wstępnych jak i na samym weselu. Pan Paweł potrafi wspaniale doradzić, ażeby spełnić oczekiwania nasze i naszych gości.
Nie ufaliśmy, że porcje będą wystarczająco duże - błąd! Porcje były tak olbrzymie, że już sam obiad zaspokoił nienasycone apetyty góralskich żołądków;) - nie do przejedzenia- będziemy dojadać przez tygodnie:D
W opinii gości doskonale przygotowane wesele.
Jeżeli ktoś chce zorganizować elegancie przyjęcie i niczym się nie przejmować to tylko - weselmy się!
Pozdrowienia dla Pana Pawła, i całej załogi sali Vangelis.

Bartek i Iza wesele z 05.10.2013
 
Dodane przez: Izabela Chorągwcka
WITAMY,
NASZE WESELE ODBYŁO SIĘ 7 WRZEŚNIA 2013r. W LOKALU DOLINA OWCZAR. DZIĘKUJEMY ZA ORGANIZACJĘ I WSPANIAŁĄ OBSŁUGĘ PRZEMIŁYM PANIOM. JESTEŚMY ZADOWOLENI I POLECAMY WSZYSTKIM USŁUGI FIRMY WESELMY SIĘ.
ANIA I BOGDAN
 
Dodane przez: Anna
Firma " Weselmy się" była organizatorem wesel dwóch naszych córek. Pierwsza córka wyszła za mąż 23 stycznia 2010 roku. Wesele odbyło się na sali Załęcze. Druga córka Ilona wyszła za mąż 22 czerwca 2013 roku a przyjęcie odbyło się na sali Vangelis. Z czystym sumieniem polecamy tą firmę każdemu. Same zalety: przystępne ceny, wspaniała profesjonalna obsługa, przepiękne wystroje sal, pyszne jedzenie, pięknie podane. Pan Paweł jest miłym, sympatycznym, spokojnym człowiekiem z którym mogliśmy się bez najmniejszego problemu dogadać w każdej kwestii. Wszystkie warunki umowy zostały spełnione.Czekały na nasze dzieci też zaskakujące niespodzianki.Polecamy w 100%!!!:)
 
Dodane przez: Alina i Tadeusz

<< Start W tył 1 2 3 4 W przód Ostatni>>

Strona 1 z 4
Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Promocja!!!

letnia promocja