phone-iconZadzwoń !! +48 732 930 270 lub Napisz : Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Zapraszamy do newslettera !

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

"Chcielibyśmy wraz z Żoną serdecznie podziękować za przygotowanie naszego Wesela w lokalu DOLINA OWCZAR. Lokal bardzo podobał się wszystkim gościom, obsługa profesjonalna, pyszne jedzenie. Dobry kontakt z menadżerką sali oraz z Panem Pawłem który odwiedzał nas podczas trwania przyjęcia. GORĄCO POLECAMY FIRMĘ "WESELMY SIĘ" WSZYSTKIM NARZECZONYM KTÓRZY CHCIELIBY ABY "TEN" DZIEŃ BYŁ WYJĄTKOWY I NIEZAPOMNIANY. Agata i Łukasz 6.06.2015"
 
Dodane przez: Agata i Łukasz
14.02.2015
Przyjecie weselne odbyło się we wspaniałej atmosferze i nie mamy tu na myśli tylko przybyłych gości, ale również wspaniałą i profesjonalną obsługę.Potrawy serwowane przez firmę "Weselny się", swoim smakiem jak i wyglądem oraz wachlarzem wyboru stanowią znakomity dodatek jakże ważny w takim dniu i na takim przyjęciu.Dekoracje sali i cale zaplecze usług ,jakie zapewnia firma
sprawiają że ,jedynym trudnym wyborem przed jakim staje młoda para to sakramentalne tak gdyż w każdym innym przypadku dotyczącym ślubu fachowy personel służy pomaca i radą.Pozostaje życzyć sobie by życie szło równie gładko i przyjemnie jak współpraca z firmą "Weselmy się"...

serdecznie polecamy Paulina i Robert
 
Dodane przez: robson
Chcielibyśmy razem z mężem serdecznie podziękować całej ekipie WESELMY SIĘ która przygotowała nam wspaniałe przyjęcie weselne 20.06.2015 w lokalu Załęcze. Goście i my również byliśmy zachwyceni obsługą - spełniała najmniejszą prośbę z uśmiechem i z prędkością światła (jesteście świetni) , jedzenie - było wyśmienite każdy bardzo chwalił(przypuszczam że gdyby nie to że miałam inne obowiązki jako panna młoda nie odchodziłabym od stołu:)) , wystrojem - no po prostu wszystko było na swoim miejscu i zrobione na 110%. Również chcielibyśmy podziękować p.Pawłowi za wszystkie rady których nam udzielał , odpowiedzi na przeróżne pytania i maassse cierpliwości:) Jeszcze raz ślicznie dziękujemy całej ekipie jak i każdemu z osobna :) A&K
 
Dodane przez: Aneta i Kuba
Bardzo dziękujemy całej ekipie Weselmy Się za zorganizowania nam wspaniałego przyjęcia weselnego i poprawin, które odbyły się w lokalu Vangelis w Węgrzcach koło Krakowa dnia 6-7.06.2015.

Dziękujemy Panu Pawłowi i Pani Karolinie za pomoc, rady i sprawną organizację. Kucharzom dziękujemy za smakowite jedzenie, obsłudze za miłą i rzetelną obsługę naszych gości. Pani Paulinie za piękne kwiaty, bukiety i przyozdobienie stołów. Cukierni Róża z Czernichowa za przepyszne ciasta i przepiękny, wyjątkowy tort. Zespołowi ArtMuz za wspaniałą oprawę muzyczną i świetnie zorganizowane zabawy weselne.

My, nasi rodzice i goście uznaliśmy wesele za bardzo udane, co było również waszą zasługą :)
Jedzenie, pyszne, świeże, ładnie i sprawnie podane. Na stołach niczego nie brakowało i był porządek. Lokal Vangelis czysty, ładnie przyozdobiony.

Naprawdę nic dodać i nic ująć, jesteśmy bardzo zadowoleni, że to właśnie z Wami – Weselmy Się, organizowaliśmy nasz uroczysty dzień. Wszystko było tak jak chcieliśmy. Miło jest teraz słuchać od naszych gości, że to było udane wesele :)

Serdecznie polecamy współpracę z Weselmy Się!
Dziękujemy:)
Kasia i Paweł
 
Dodane przez: Katarzyna
"Pięknie dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia weselnego 09.08.2014 w sali Magdot. Nie jesteśmy w stanie opisać słowami wrażeń naszych i gości! Wszyscy byli zachwyceni! Obsługa pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Tutaj ogromne DZIĘKUJĘ dla Pani Pauliny Kot, która dwoiła się i troiła, aby o wszystko zadbać na sali jako menadżer oraz w roli Florystyki (kwiaty zapierały dech w piersiach:]). Nie mniej jesteśmy wdzięczni Panu Pawłowi, który uruchomił całe przygotowania, Szefowej kuchni, do której ślemy najlepsze opinie również od gości (wszystko było przepyszne!), a także DJowi! Gorąco polecamy Zespół ArtMuz! Pan Piotr Jędrych od pierwszych dźwięków zachwycał. Wyczucie, doświadczenie, poczucie humoru..moglibyśmy wychwalać godzinami razem z gośćmi. Nie było osoby, która nie chwaliła (i która nie narzekała na ból nóg, wszyscy non stop na parkiecie:D). Lepszego przyjęcia nie mogliśmy sobie wymarzyć! Wielkie podziękowania dla firmy Weselmy Się, będziemy polecać Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy!"
 
Dodane przez: Ala i Grzegorz
"Dziekujemy za zorganizowanie wspanialego przyjecia !! Bedziemy Was polecac ;)))"
 
Dodane przez: Renata i Mateusz
"Pełen profesjonalizmy i dbanie o to aby "ten" dzień był naprawdę wyjątkowym. Osobiście wraz z moją żoną mieliśmy WESELE w lokalu DOLINA OWCZARA. Już sam lokal bardzo podobał sie naszym gościom, a miła obsługa kelnarek i kelnera oraz pyszne posiłki stworzyły bardzo miły klimat który wszystkim się udzielił. Nad wszystkim czuwała sympatyczna Pani Tereska oraz sam Pan Paweł(właściciel), który osobiście co jakiś czas pojawiał się lokalu i sprawdzał czy wszystko jest w porządku. Nawet wspólnie z Wodzirejem zmotywował nas abyśmy zbyt długo nie odwlekali PIERWSZEGO TAŃCA, by nie "zjadła" nas trema. No i to była dobra rada bo taniec nam dobrze wypałd i wszyscy nam go gratulowali.
SERDECZNIE POLECAM wesela organizowane przez firmę WESELMY SIĘ:)"
 
Dodane przez: Grzegorz
"Zespole Weselmy Się dziekujemy Wam bardzo za zorganizowanie cudownego przyjecia weselnego. Ten dzien pozostanie w Naszej pamieci na zawsze zwlaszcza ze zostal on przygotowany profesjonalnie. Dania bardzo pyszne i bardzo duze posilki :))
Jeszcze raz z gory dziekujemy i gorco polecamy wszystkim...
pozdrawiamy cala zaloge WESELMY SIE KRYSTIAN I WIOLETA 23.08.2014."
 
Dodane przez: Krystian i Wioleta
"Serdecznie podziękowania dla CAŁEGO zespołu Weselmy się za przygotowanie wspaniałego przyjęcia weselnego! Z całego serca dziękujemy Pawłowi za organizację i zaangażowanie w nasze przyjęcie weselne. Dziękujemy kucharzom za przepyszne jedzenie, oraz wszystkim kelnerom za profesjonalną obsługę. Chcielibyśmy również podziękować wszystkim tym, którzy poświęcili swój czas na organizację wszystkich atrakcji i niespodzianek:) Dzięki Wam był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu i nigdy nie zapomnimy co dla nas zrobiliście.!!!
Serdeczne dzięki : Paweł, Karolina, Jurek, Marzena, Alina, Beata, Teresa, Aldona, Paulina, Madzia i Basia oraz wszyscy, którzy przyjechali na ceremonię krojenia torta, robiąc nam wielka niespodziankę !!!
04.10.2014r
lokal Vangelis
Wiola i Łukasz"
 
Dodane przez: Wiola i Łukasz
"Chcielibyśmy serdecznie podziękować firmie "Weselmy się" za zorganizowanie naszego przyjęcia weselnego 11 października 2014r. na sali Dolina Owczar. Sala jest piękna i nam i gościom podobał się "królewski" wystrój. Sam kontakt z firmą, panem Pawłem, panią Moniką i panią Teresą był bez zarzutu. Otrzymaliśmy odpowiedzi na wszystkie pytania (a było ich sporo :P), spokojnie mogliśmy się dogadać i w wielu kwestiach pan Paweł poszedł nam na rękę i sensownie doradził. Obsługa kelnerska była miła, bardzo sprawnie roznosiła dania i poradziła sobie z krojeniem tortu, jedynym minusem był obiad, ponieważ z podaniem go czekali, żeby zacząć od stołu prezydialnego, a wiadomo, że my tam raz byliśmy raz nie, więc rozdanie obiadu zajęło trochę czasu. Co do samego jedzenia, to było bardzo, bardzo smaczne i było go dużo, więc wszyscy wyszli najedzeni, a nawet przejedzeni. Ciasta również były bardzo dobre, domowe, nie sztuczne i chemiczne (i tu ukłon w stronę cukierni Róża). Jedna rzecz jeszcze na którą chciałabym zwrócić uwagę, co do samej sali: mieliśmy wesele na 85 osób, w tym większość młodych tańczących i miejsca na parkiecie było w sam raz, gdyby było więcej osób myślę, że byłby ścisk. Dodatkowo jeszcze po weselu dostaliśmy wszystko co zostało ze stołów i niewydane z kuchni posiłki zapakowane sprawnie przez panie kelnerki, więc mieliśmy obiady przez następny tydzień. Generalnie podsumowując jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni z firmy "Weselmy się", polecamy ją wszystkim parą, które zastanawiają się nad wyborem odpowiednich organizatorów przyjęcia. Dziękujemy raz jeszcze!:) Dominika i Sławek"
 
Dodane przez: Dominika i Sławek

<< Start W tył 1 2 3 4 5 W przód Ostatni>>

Strona 1 z 5
Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Promocja!!!

Kursy nauki tańca towarzyskiego w firmie "www.PierwszyTaniec.pl" 

Dekoracje świeżymi kwiatami "PRESTIGE"
Wartość pakietu 1.000,00zł. Cena 500,00zł.

Profesjonalna iluminacja światła ”OŚWIETLENIE LED”
Wartość pakietu 600,00zł. Cena 300,00zł.

Samochód do ślubu "LIMUZYNA BMW"
Wartość pakietu 1.000,00zł. Cena 500,00zł.

Polecamy również wysokiej jakości sprawdzone firmy z wieloletnim doświadczeniem, które są przez nas polecane i zawsze dają naszym klientom rabaty %