WeselmySie.pl

Zadzwoń lub napisz
tel+48 732 930 270 mail Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie obsługi JavaScript.

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

"Chcielibyśmy wraz z Żoną serdecznie podziękować za przygotowanie naszego Wesela w lokalu DOLINA OWCZAR. Lokal bardzo podobał się wszystkim gościom, obsługa profesjonalna, pyszne jedzenie. Dobry kontakt z menadżerką sali oraz z Panem Pawłem który odwiedzał nas podczas trwania przyjęcia. GORĄCO POLECAMY FIRMĘ "WESELMY SIĘ" WSZYSTKIM NARZECZONYM KTÓRZY CHCIELIBY ABY "TEN" DZIEŃ BYŁ WYJĄTKOWY I NIEZAPOMNIANY. Agata i Łukasz 6.06.2015"
 
Dodane przez: Agata i Łukasz
14.02.2015
Przyjecie weselne odbyło się we wspaniałej atmosferze i nie mamy tu na myśli tylko przybyłych gości, ale również wspaniałą i profesjonalną obsługę.Potrawy serwowane przez firmę "Weselny się", swoim smakiem jak i wyglądem oraz wachlarzem wyboru stanowią znakomity dodatek jakże ważny w takim dniu i na takim przyjęciu.Dekoracje sali i cale zaplecze usług ,jakie zapewnia firma
sprawiają że ,jedynym trudnym wyborem przed jakim staje młoda para to sakramentalne tak gdyż w każdym innym przypadku dotyczącym ślubu fachowy personel służy pomaca i radą.Pozostaje życzyć sobie by życie szło równie gładko i przyjemnie jak współpraca z firmą "Weselmy się"...

serdecznie polecamy Paulina i Robert
 
Dodane przez: robson
Chcielibyśmy razem z mężem serdecznie podziękować całej ekipie WESELMY SIĘ która przygotowała nam wspaniałe przyjęcie weselne 20.06.2015 w lokalu Załęcze. Goście i my również byliśmy zachwyceni obsługą - spełniała najmniejszą prośbę z uśmiechem i z prędkością światła (jesteście świetni) , jedzenie - było wyśmienite każdy bardzo chwalił(przypuszczam że gdyby nie to że miałam inne obowiązki jako panna młoda nie odchodziłabym od stołu:)) , wystrojem - no po prostu wszystko było na swoim miejscu i zrobione na 110%. Również chcielibyśmy podziękować p.Pawłowi za wszystkie rady których nam udzielał , odpowiedzi na przeróżne pytania i maassse cierpliwości:) Jeszcze raz ślicznie dziękujemy całej ekipie jak i każdemu z osobna :) A&K
 
Dodane przez: Aneta i Kuba
Bardzo dziękujemy całej ekipie Weselmy Się za zorganizowania nam wspaniałego przyjęcia weselnego i poprawin, które odbyły się w lokalu Vangelis w Węgrzcach koło Krakowa dnia 6-7.06.2015.

Dziękujemy Panu Pawłowi i Pani Karolinie za pomoc, rady i sprawną organizację. Kucharzom dziękujemy za smakowite jedzenie, obsłudze za miłą i rzetelną obsługę naszych gości. Pani Paulinie za piękne kwiaty, bukiety i przyozdobienie stołów. Cukierni Róża z Czernichowa za przepyszne ciasta i przepiękny, wyjątkowy tort. Zespołowi ArtMuz za wspaniałą oprawę muzyczną i świetnie zorganizowane zabawy weselne.

My, nasi rodzice i goście uznaliśmy wesele za bardzo udane, co było również waszą zasługą :)
Jedzenie, pyszne, świeże, ładnie i sprawnie podane. Na stołach niczego nie brakowało i był porządek. Lokal Vangelis czysty, ładnie przyozdobiony.

Naprawdę nic dodać i nic ująć, jesteśmy bardzo zadowoleni, że to właśnie z Wami – Weselmy Się, organizowaliśmy nasz uroczysty dzień. Wszystko było tak jak chcieliśmy. Miło jest teraz słuchać od naszych gości, że to było udane wesele :)

Serdecznie polecamy współpracę z Weselmy Się!
Dziękujemy:)
Kasia i Paweł
 
Dodane przez: Katarzyna
"Pięknie dziękujemy za zorganizowanie przyjęcia weselnego 09.08.2014 w sali Magdot. Nie jesteśmy w stanie opisać słowami wrażeń naszych i gości! Wszyscy byli zachwyceni! Obsługa pełen profesjonalizm i zaangażowanie. Tutaj ogromne DZIĘKUJĘ dla Pani Pauliny Kot, która dwoiła się i troiła, aby o wszystko zadbać na sali jako menadżer oraz w roli Florystyki (kwiaty zapierały dech w piersiach:]). Nie mniej jesteśmy wdzięczni Panu Pawłowi, który uruchomił całe przygotowania, Szefowej kuchni, do której ślemy najlepsze opinie również od gości (wszystko było przepyszne!), a także DJowi! Gorąco polecamy Zespół ArtMuz! Pan Piotr Jędrych od pierwszych dźwięków zachwycał. Wyczucie, doświadczenie, poczucie humoru..moglibyśmy wychwalać godzinami razem z gośćmi. Nie było osoby, która nie chwaliła (i która nie narzekała na ból nóg, wszyscy non stop na parkiecie:D). Lepszego przyjęcia nie mogliśmy sobie wymarzyć! Wielkie podziękowania dla firmy Weselmy Się, będziemy polecać Dziękujemy, dziękujemy, dziękujemy!"
 
Dodane przez: Ala i Grzegorz
"Dziekujemy za zorganizowanie wspanialego przyjecia !! Bedziemy Was polecac ;)))"
 
Dodane przez: Renata i Mateusz
"Pełen profesjonalizmy i dbanie o to aby "ten" dzień był naprawdę wyjątkowym. Osobiście wraz z moją żoną mieliśmy WESELE w lokalu DOLINA OWCZARA. Już sam lokal bardzo podobał sie naszym gościom, a miła obsługa kelnarek i kelnera oraz pyszne posiłki stworzyły bardzo miły klimat który wszystkim się udzielił. Nad wszystkim czuwała sympatyczna Pani Tereska oraz sam Pan Paweł(właściciel), który osobiście co jakiś czas pojawiał się lokalu i sprawdzał czy wszystko jest w porządku. Nawet wspólnie z Wodzirejem zmotywował nas abyśmy zbyt długo nie odwlekali PIERWSZEGO TAŃCA, by nie "zjadła" nas trema. No i to była dobra rada bo taniec nam dobrze wypałd i wszyscy nam go gratulowali.
SERDECZNIE POLECAM wesela organizowane przez firmę WESELMY SIĘ:)"
 
Dodane przez: Grzegorz
"Zespole Weselmy Się dziekujemy Wam bardzo za zorganizowanie cudownego przyjecia weselnego. Ten dzien pozostanie w Naszej pamieci na zawsze zwlaszcza ze zostal on przygotowany profesjonalnie. Dania bardzo pyszne i bardzo duze posilki :))
Jeszcze raz z gory dziekujemy i gorco polecamy wszystkim...
pozdrawiamy cala zaloge WESELMY SIE KRYSTIAN I WIOLETA 23.08.2014."
 
Dodane przez: Krystian i Wioleta
"Serdecznie podziękowania dla CAŁEGO zespołu Weselmy się za przygotowanie wspaniałego przyjęcia weselnego! Z całego serca dziękujemy Pawłowi za organizację i zaangażowanie w nasze przyjęcie weselne. Dziękujemy kucharzom za przepyszne jedzenie, oraz wszystkim kelnerom za profesjonalną obsługę. Chcielibyśmy również podziękować wszystkim tym, którzy poświęcili swój czas na organizację wszystkich atrakcji i niespodzianek:) Dzięki Wam był to najpiękniejszy dzień w naszym życiu i nigdy nie zapomnimy co dla nas zrobiliście.!!!
Serdeczne dzięki : Paweł, Karolina, Jurek, Marzena, Alina, Beata, Teresa, Aldona, Paulina, Madzia i Basia oraz wszyscy, którzy przyjechali na ceremonię krojenia torta, robiąc nam wielka niespodziankę !!!
04.10.2014r
lokal Vangelis
Wiola i Łukasz"
 
Dodane przez: Wiola i Łukasz
"Chcielibyśmy serdecznie podziękować firmie "Weselmy się" za zorganizowanie naszego przyjęcia weselnego 11 października 2014r. na sali Dolina Owczar. Sala jest piękna i nam i gościom podobał się "królewski" wystrój. Sam kontakt z firmą, panem Pawłem, panią Moniką i panią Teresą był bez zarzutu. Otrzymaliśmy odpowiedzi na wszystkie pytania (a było ich sporo :P), spokojnie mogliśmy się dogadać i w wielu kwestiach pan Paweł poszedł nam na rękę i sensownie doradził. Obsługa kelnerska była miła, bardzo sprawnie roznosiła dania i poradziła sobie z krojeniem tortu, jedynym minusem był obiad, ponieważ z podaniem go czekali, żeby zacząć od stołu prezydialnego, a wiadomo, że my tam raz byliśmy raz nie, więc rozdanie obiadu zajęło trochę czasu. Co do samego jedzenia, to było bardzo, bardzo smaczne i było go dużo, więc wszyscy wyszli najedzeni, a nawet przejedzeni. Ciasta również były bardzo dobre, domowe, nie sztuczne i chemiczne (i tu ukłon w stronę cukierni Róża). Jedna rzecz jeszcze na którą chciałabym zwrócić uwagę, co do samej sali: mieliśmy wesele na 85 osób, w tym większość młodych tańczących i miejsca na parkiecie było w sam raz, gdyby było więcej osób myślę, że byłby ścisk. Dodatkowo jeszcze po weselu dostaliśmy wszystko co zostało ze stołów i niewydane z kuchni posiłki zapakowane sprawnie przez panie kelnerki, więc mieliśmy obiady przez następny tydzień. Generalnie podsumowując jesteśmy bardzo, bardzo zadowoleni z firmy "Weselmy się", polecamy ją wszystkim parą, które zastanawiają się nad wyborem odpowiednich organizatorów przyjęcia. Dziękujemy raz jeszcze!:) Dominika i Sławek"
 
Dodane przez: Dominika i Sławek

<< Start W tył 1 2 3 4 5 W przód Ostatni>>

Strona 1 z 5


Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Opinie naszych Klientów