phone-iconMasz pytania? +48 511 290 712

Chcesz wiedzieć co się u nas dzieje? Zapisz się do newslettera!

Opinie - sale, domy weselne - wesela Kraków

Opinie naszych Klientów są dla nas bardzo ważne. Prosimy o Państwa opinię. Poniżej opinie innych Klientów:

Wesele na Załęczu 17 maja 2014 r. stało się dla nas niezapomnianym przeżyciem i wspaniałym wspomnieniem - firma Weselmy się stanęła na wysokości zadania, obsługa była bardzo sympatyczna, serdeczna i profesjonalna. Spełnili każdą naszą prośbę co do wystroju sali, potraw. Nie zabrakło jedzenia dla nikogo i jeszcze zostało - tak obficie nas obdarowali wszystkim! Wesele oceniamy na 6+ :D
 
Dodane przez: Iwona i Marcin
Witam . Dnia 1.09.12 z Mężem mogliśmy uczcić nasz wspaniały dzień w sali na zaleczu ... A dzięki firmie weselmy się ten jeden z najbardziej wyjątkowych dni w życiu stał się jeszcze bardziej piękniejszy . Pan Paweł tak samo jak reszta zespołu postarali się o to żeby wszystko było dopięte na ostatni guzik ... Goście byli wprost zachwyceni wystrojem jedzeniem i bardzo miła obsługa ... Bardzo profesjonalna firma i można polecić w 100% Więc pary które szukają sali w której naprawde będa czuć się wyjątkowo serdecznie polecamy !!!!!!!! W skali 1-10 całokształt firmy weselmy się oceniamy na 100 Pozdrawiamy
 
Dodane przez: Maria i Rafał
Bardzo dziękujemy za organizację naszego przyjęcia weselnego, które odbyło się w sali Vangelis 7 wrzesnia 2013. Wszystko było dopięte na ostatni guzik. Jedzenie przepyszne, a do tego baaaaardzo duże porcje. Ten dzień na długo zostanie w naszej pamięci dzięki zaangażowaniu Pana Pawła, Pani Menadżer oraz całej obsługi. Dziękujemy również za niespodziankę podczas krojenia tortu. Wszystko było tak jak sobie wymarzyliśmy.
Jeszcze raz wielkie DZIĘKI
Sylwia i Piotrek
 
Dodane przez: Sylwia i Piotrek
Bardzo dziękujemy za zorganizowanie niezapomnianego przyjęcia weselnego. Wszystko, zupełnie wszystko zostało zrealizowane na najwyższym poziomie zarówno podczas rozmów wstępnych jak i na samym weselu. Pan Paweł potrafi wspaniale doradzić, ażeby spełnić oczekiwania nasze i naszych gości.
Nie ufaliśmy, że porcje będą wystarczająco duże - błąd! Porcje były tak olbrzymie, że już sam obiad zaspokoił nienasycone apetyty góralskich żołądków;) - nie do przejedzenia- będziemy dojadać przez tygodnie:D
W opinii gości doskonale przygotowane wesele.
Jeżeli ktoś chce zorganizować elegancie przyjęcie i niczym się nie przejmować to tylko - weselmy się!
Pozdrowienia dla Pana Pawła, i całej załogi sali Vangelis.

Bartek i Iza wesele z 05.10.2013
 
Dodane przez: Izabela Chorągwcka
WITAMY,
NASZE WESELE ODBYŁO SIĘ 7 WRZEŚNIA 2013r. W LOKALU DOLINA OWCZAR. DZIĘKUJEMY ZA ORGANIZACJĘ I WSPANIAŁĄ OBSŁUGĘ PRZEMIŁYM PANIOM. JESTEŚMY ZADOWOLENI I POLECAMY WSZYSTKIM USŁUGI FIRMY WESELMY SIĘ.
ANIA I BOGDAN
 
Dodane przez: Anna
Firma " Weselmy się" była organizatorem wesel dwóch naszych córek. Pierwsza córka wyszła za mąż 23 stycznia 2010 roku. Wesele odbyło się na sali Załęcze. Druga córka Ilona wyszła za mąż 22 czerwca 2013 roku a przyjęcie odbyło się na sali Vangelis. Z czystym sumieniem polecamy tą firmę każdemu. Same zalety: przystępne ceny, wspaniała profesjonalna obsługa, przepiękne wystroje sal, pyszne jedzenie, pięknie podane. Pan Paweł jest miłym, sympatycznym, spokojnym człowiekiem z którym mogliśmy się bez najmniejszego problemu dogadać w każdej kwestii. Wszystkie warunki umowy zostały spełnione.Czekały na nasze dzieci też zaskakujące niespodzianki.Polecamy w 100%!!!:)
 
Dodane przez: Alina i Tadeusz
Wszystkim szczerze polecamy!!!
Uważamy, że „Weselmy się” to jedna z najlepszych firm na rynku obsługujących różne okolicznościowe imprezy. Profesjonalna obsługa, rozsądne ceny, efektowny wystrój sal, bogata oferta a przede wszystkim życzliwi a zarazem konkretni ludzie, znający się na swojej profesji. Dowodem tego jest m.in. to, że wiele osób będących uczestnikami imprez organizowanych przez tę firmę korzysta później z jej usług. Doskonałym przykładem jest nasze wesele, po którym goście byli tak zachwyceni, że wiele par obecnych na naszym przyjęciu skorzystało z oferty firmy „Weselmy się” m.in. mój brat z obecną żoną, kuzynka z obecnym mężem i jeszcze jedna zakochana para, która wzięła ślub dwa lata temu, a wesele odbyło się w lokalu Na Załęczu w Krakowie. My też z ogromną sympatią powracamy do p. Pawła, który jest zarówno profesjonalistą, umiejącym fachowo doradzić, jak też przychylnym i życzliwym człowiekiem. Obecnie będziemy „weselić się” na imprezie z okazji chrztu naszego syna. Jesteśmy też przekonani, że to nie ostatnia impreza organizowana przez „Weselmy się”, w której uczestniczymy.
 
Dodane przez: Magda i Grzesiek
W dniu 13 kwietnia 2013 roku w sali weselnej Dolina Owczar miał miejsce najpiękniejszy dzień w naszym dotychczasowym życiu, chcielibyśmy bardzo podziękować Panu Pawłowi jak i całej obsłudze sali za wiele serca i zaangażowania jakie włożyli byśmy ten właśnie dzień zapamiętali już do końca życia. Zarówno Goście jak i My byliśmy pod wielkim wrażeniem kunsztu, z jakim dopracowane były wszystkie szczegóły naszego przyjęcia. Jeszcze raz serdecznie dziękujemy i obiecujemy, że jeszcze się spotkamy
 
Dodane przez: Angelika i Łukasz
Nasze wesele odbyło się 04.08.2012 w sali "Załęcze", wspominam z mężem i gośćmi jak było wspaniale.<br />
Goście mi do dziś mówią że na takim radosnym , pełnym energii i klimatu weselu nigdy nie byli. (jestem przekonana że to kwestia przytulnego wystroju sali Załęcze która tworzyła rodzinną atmosferę) <br />
Wszystkim polecam wesele z Panem Pawłem i ekipą "weselmy się" profesjonalni,kulturalni, uczciwi i radośni ludzie.Zaangażowanie pracowników, ich kultura osobista, szybkie eliminowanie problemów i oczywiście bezbłędne doradzanie przez Pana Pawła sprawiło że faktycznie był to najpiękniejszy dzień mojego życia. Warto było nadszarpnąć budżet na wszelkie dodatkowe opcje i przysmaki :D <br />
Było naprawdę pysznie.<br />
I mimo 33 stopniowego upału tego dnia wszystko się udało , a ekipie nie zabrakło uśmiechu i sił.<br />
Serdecznie Pozdrawiamy i DZIĘKUJEMY JESZCZE RAZ!!!!<br />
 
Dodane przez: Alina I Sebastian
"Szanowny Panie Pawle oraz Zespół obsługujący,

Nasza uroczystość 50-cio lecia małżeństwa, która odbyła sie w dniu 26.08.2012 roku w domu weselnym Owczary była dla nas oraz naszych Gości wspaniale zorganizowana - to nasza wdzieczność dla Pana. Sala i jej piękne dekoracje stołów były dla nas miłym zaskoczeniem. Rodzina była szczęśliwa, że w tak pięknej sali wszyscy sie spotykamy. Do dziś z radością wspominamy i składamy serdeczne podziękowania Zespołowi Obsługującemu przyjęcie za sparawną organizację i miłe atrakcje związane z przyjęciem. Oglądajac fotografie z rozrzewnieniem wspominamy sobie ten dzień. Aby Wam także powróciły miłe wspomnienia przesyłamy kilka fotografii z tej
uroczystości (przepraszamy za późne podziękowania)." Wdzięczni Marianna i Józef Gomuła
 
Dodane przez: Wdzięczni Marianna i Józef Gomuła

<< Start W tył 1 2 3 4 W przód Ostatni>>

Strona 1 z 4
Dodaj opinię
* są obowiązkowe
Twoje imię:*
Adres e-mail:*
Kod bezpieczeństwa:
Wpisz treść opinii:*

Promocja!!!

letnia promocja